Contactgegevens

Contactgegevens

Algemeen

EMAIL: info@200greatestpaintings.com

TELEFOON:  + 31 (0)50-4096900

 

Arrangementen/Groepen

groepen@200greatestpaintings.com

 

Scholen

educatie@200greatestpaintings.com

 

Pers

Jasper Scholte 06 29093300

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

© copyright 2014 200 GREATEST PAINTINGS 

De informatie op deze site is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Deze informatie is bedoeld voor algemeen gebruik en is niet toegespitst op de individuele situatie van de gebruiker. De toepassing van de informatie en de gevolgen van aan de hand daarvan vastgelegde afspraken hangen af van ieders persoonlijke situatie.

De op deze website getoonde informatie wordt door 200 Greatest Paintings met zorg samengesteld en dagelijks bijgewerkt. Wij kunnen helaas niet voorkomen dat de verstrekte informatie op wisselende momenten onvolledig is. De informatie kan niet worden gehanteerd als een vervanging van persoonlijk advies. De expositie 200 Greatest Paintings wijst aansprakelijkheid voor eventuele onvolkomenheden, onjuistheden en gevolgen af. Deze site bevat hyperlinks naar andere organisaties en instellingen. Daarnaast wordt vanuit tal van sites links gelegd naar deze site. De expositie 200 Greatest Paintings is niet verantwoordelijk voor de informatie die op deze externe sites wordt gepresenteerd.

 

Verwijzingen naar andere sites zijn louter ter informatie voor de bezoeker opgenomen. Hoewel wij uiterst selectief zijn ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kunnen wij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en of diensten die daarop worden aangeboden.

Opmerkingen en suggesties ter verbetering van de website kunt u altijd mailen naar ons via info@200greatestpainting.com.

 

Auteursrecht

De inhoud van deze website is beschermd op grond van de auteurswet. Tenzij toegestaan op grond van de Nederlandse wet, is het niet toegestaan om (enig deel van) de website te openbaren of te verveelvoudigen zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van 200 Greatest Paintings.