Hoe zijn de schilderijen gemaakt?

Hoe zijn de schilderijen gemaakt?

Voor elk meesterwerk is de mooiste en beste reproductiewijze gekozen: digitaal via fotodruk, 3D printing, canvasprinten, olieverf printing, foamboard printing, dibond printing en druk op hout. Het resultaat is verbluffend. De werken zien er nagenoeg hetzelfde uit als het oorspronkelijke werk. Het geheel is museaal tentoongesteld en belicht.

 

Per schilderij is er gekeken wat de beste printoptie is. Sommige schilderijen zijn wel 50 keer uitgeprint om het beste resultaat te bereiken. Het resultaat: de schilderijen zien er perfect en nagenoeg echt uit. Het printen geschiedde met printers van sponsor Agfa waarbij sponsor TVE zorg droeg voor vakkundige uitvoering. De meeste schilderijen zijn ingelijst, hetgeen de uitstraling versterkt. Dit met dank aan lijstenmakerij Linea uit Rotterdam.

 

Het printen is gesponsord door en uitgevoerd op printers van Agfa en uitgevoerd door TVE.

 

Wereldleider in beeldvormingssystemen

Agfa-Gevaert NV is een Belgische multinational. De onderneming ontwikkelt, produceert en verkoopt analoge en digitale beeldvormingssystemen en IT-systemen. Agfa Graphics ­­–wereldleider op het gebied van filmbelichting, plaatbelichting en digitale proefsystemen– werkt voor commerciële drukkerijen, verpakkingsbedrijven en krantenuitgeverijen. Agfa Graphics bekleedt ook een prominente positie op het gebied van digitale en industriële inkjet-technologie.

 

Totale Visuele Expressie

TVE Reclameproducties levert een totaalconcept op het gebied van visuele communicatie voor onder andere (retail)bedrijven en instellingen. Van vlaggen, banners, textielprints, textielframes, displays, raambelettering en stickers tot XL prints, full colour panelen en gevelreclame. Kortom, alles waarmee de uitstraling van een winkel, showroom, instelling of pand vergroot wordt. Van idee tot ontwerp en van productrealisatie tot montage, TVE maakt het waar: Totale Visuele Expressie!

 

Naamloos.jpg